Noh, jopa oli mennä pelleilyksi  heti kättelyssä tämän vuoden ensimmäinen kirjoitus, piti opetella uudelleen käyttämään blogin systeemit sillä edellisestä kerrasta on 1 vuosi aikaa reippahasti!Lisäsin tuonne esittelylaatikkoon henkilöitä joista luultavasti eniten kirjoitan. Myönnetään ympyrät on helkutin pienet ja jokapäivälle tuskin tulee naputeltua mitään, jos nyt yrittäisin säännöllisemmin vaikka kuukausittain jotain tekstailla oman muistini tueksi mitä tapahtuu ja miten menee tämän poppoon kanssa. Eiköhän sekin riitä.

Vanhojen tansseista on eletty nyt siihen vaiheeseen, että kirjoitukset on menossa tai melkein ohitse jo Boheemin kohdalta. Jatkaa tosin kirjoituksia vielä syksyllä ja juhlat pistetään pystyyn siinä vaiheessa kun tuloksetkin saadaan. Hurrrjia suunnitelmia on Boheemilla ollut  esitellä meille Oxfordin yliopistosta kesä tutustumisen kautta viimeisimpään, halusta mennä AU-pairiksi japaniin! Mahk mai! Ilmeisesti japani kiinnostaa harrasteiden animen ja musan kautta, kielen saloihin päässyt sisälle ressussa. Sitä kuulee jokapäivä kotona aina kun ovesta tulee ja menee: Ittekimasu ja Tadaima!

Barshoen synkistelyn ja identiteetti tuskan läpikäyminen on melkoinen koettelumus kaikille, eniten tytsille itselleen. Onneksi on nyt löytänyt paikan jonne voi kaiken päässään olevan ja kokemansa tunteet tilanteineen purkaa. Isä suhde on koetuksella myös, myrkyisää ja testaamista välittääkö oikeasti.

Tikrun opiskelu on vienyt aikaa yhdessäololta ja toisaalta erakkominäni on tähän tyytyväinen. Mutta se parisuhdeminä kokee olevansa lempattu ja ylpeys ei anna periksi, että sanoisi suoraan tarvitsevansa just nyt syliä ja höpötystä. Vaikeaa myöntää itselleen olevansa tarvitseva toisesta ihmisestä. Joka helkutin tuutista luodaan sitä kuvaa naisena olemiselle, että SUN PITÄÄ olla riippumaton, sanavalmis, ansaita omat rahasi, elättää itsesi ja naida silloin kun huvittaa. Asennetta pitää olla, joo-o!
Tää asennevammanen lähtee nyt kaffeelle ja muuttuu kameleontiksi tai sitten karaoke idolsiksi tytsien kanssa!